• Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
 • Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact

Proiectare, asamblare, punere în funcțiune și întreținere a spălătoriilor mari, industriale.

 

 

Cand se planifica instalarea unei spalatorii cu o capacitate mare de productie, pentru GIRBAU incepe provocarea de a crea o noua companie, capabila sa obtina performante maxime cu nivelul de calitate cerut. Realizarea acestui lucru este posibila atat timp cat echipamentul adecvat este disponibil pentru nevoile de productie si se aplica criterii de rationalizare in toate procesele de lucru.

 

Din experienta, Divizia noastra industriala lucreaza pentru a va asigura ca spalatoria dvs. respecta cele cinci chei care asigura succesul companiei dumneavoastra: echipamente optime, fluxuri rationale de circulatie, automatizarea proceselor, consum minim de energie si respect pentru mediu.

               

Echipamente GIRBAU

Sistemul de spalare si uscare

Sistemul automat de spalare continua este cel mai eficient mod de spalare pentru necesitati mari de productie. Este alcatuit dintr-un sistem de incarcare, un tunel de spalare și o presa extractoare.

Sistemul de spalare GIRBAU TBS-50 include toate echipamentele pe care le necesita spalarea continua, cu avantajele sincronizarii, programarii si gestionarii pe care le presupune lucrul cu echipamente de la un singur furnizor.

Uscatoarele industriale GIRBAU, cu capacitati de 65 kg și 120 kg, permit descarcarea, conditionarea si uscarea incarcaturilor provenite de la presa extractoare. Simplitatea designului sau si robustetea constructiei sale garanteaza durabilitate maxima, cu o intretinere foarte mica.

 • DIVIZIA INDUSTRIALA GIRBAU

Awesome Image
Echipamente GIRBAU

Sistemul de calcare

Rezultatul sistemului de calcare depaseste contul de operare al afacerii dvs. Clientii dvs. vor sti sa se bucure de el din primul moment, vazand finisajul impecabil al unei fete de masa sau a unei lenjerii, simtind atingerea unui material textil care transmite calitatea finisajului dat.

Echipamentul GIRBAU adauga valoare imaginii spalatoriei dvs., aratand perfectiunea detaliilor si ingrijind-o pentru a prelungi durata de viata a articolelor din unitatea dvs. Este alcatuit din echipamente de introducere, un sistem de calcare continua si plieri secventiale.

 • DIVIZIA INDUSTRIALA GIRBAU

Awesome Image
Echipamente GIRBAU

Sistemul de pliere

Spalatoriile isi ajusteaza oferta de servicii in paralel cu evolutia pietei. Huse de plapuma, cearceafuri King-Size, articole de îmbracaminte noi etc. Gama de produse GIRBAU este raspunsul la diferitele nevoi de calcare ale fiecarei rufe, cu calitatea și productivitatea de care are nevoie si cu siguranta pe care operatorii sai o merita.

Echipamentul GIRBAU este conceput pentru a acoperi de la cele mai elementare necesitati de pliere pana la cele mai exigente. Gama sa larga va va permite sa personalizati cu usurinta plierea, utilizand controale foarte intuitive.

 • DIVIZIA INDUSTRIALA GIRBAU

Awesome Image