• Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
 • Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact

 

REALSTAR este unul dintre liderii mondiali ce produc masini de curatat chimic, utilizand ca solvent percloretilena si hidrocarburi, masinile produse de acestia fiind exportate in procent de 95% in intreaga lume.


In prezent, REALSTAR se lauda cu o gama completa de solutii pentru cele mai diverse cereri de curatare chimica, conducand in acest domeniu in termeni de tehnologie, sisteme de fabricatie si proiectare.


REALSTAR, prin dezvoltarea continua a productiei si a activitatii de cercetare riguroase, si-a exploatat know-how-ul prin crearea unui circuit complet de productie si testare, care monotorizeaza in intregime fiecare faza a procesului de productie. Astazi, mai mult ca oricand, protejarea mediului inconjurator in care traim este o prioritate pentru compania REALSTAR in toate sectoarele de productie. Aceasta este sarcina fundamentala si una la care REALSTAR raspunde prin alocarea unor sume considerabile si cu resurse umane pentru problemele mediului inconjurator.


Aceasta incredintare a condus la crearea unui mediu inconjurator prietenos de produse de ultima generatie, conforme reglementarilor ecologice internationale foarte stricte, care dispun de certificari internationale pentru sanatatea si securitatea utilizatorului, prioritand protectia mediului inconjurator.


Secretul succesului REALSTAR consta in alegerea materialelor si componentelor de inalta calitate si in utilizarea celor mai avansate tehnologii, oferind produse cu o siguranta inalta, o fiabilitate exceptionala si un cost de exploatare scazut. Aceste produse au obtinut toate certificatele de calitate si siguranta.


O gama completa de masini profesionale, un considerabil pas in fata, din punct de vedere tehnic si operativ, ce reinnoieste reputatia REALSTAR ca inovator in tehnologia avansata cu: performanta remarcabila, reducerea ciclului de uscare, utilizarea flexibila si practica, economie de energie, economie de spatiu, acces usor pentru intretinere si utilizare.

Modele disponibile

Curatatorie chimica haine

Masini cu agent de curatare percloretilena

HSK

Curatatorie chimica haine

Masini cu agent de curatare hidrocarbura

Masina multisolvent KM K4

Curatatorie chimica haine

Masini multisolvent