• Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
 • Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact

Echipamente pentru finisat confectii – SILC

Echipamente spalatorie chimica SILC banner

SILC S.p.A fabrica masini de calcat industriale destinate pentru curatatorii chimice, spalatorii, industria confectiilor si comunitati.

Fabrica companiei are servicii tehnice si de proiectare unde se deruleaza activitatea de cercetare si de punere la punct continuu a noi modele si proiecte capabile sa satisfaca exigentele pietei, garantand de asemenea o calitate excelenta si o siguranta absoluta.

Echipamente SILC
Echipamente SILC

Strategia adoptata de Silc pentru a garanta cea mai buna calitate a masinilor se bazeaza pe doua puncte: pe primul loc, mentinerea in interiorul stabilimentului societatii a tuturor fazelor ciclului de lucru; acest fapt a permis Silc a avea un control complet pe ciclul de productie, pe calitatea componentelor utilizate si pe produsele finite. Al doilea element al strategiei Silc se bazeaza pe inovatia tehnologica in procesul de productie; masinile de taiat cu laser, masini de pliat robotizate pentru prelucrarea tablei, posturi automate de sudura, linii automate de vopsit ce reprezinta unele din echipamentele utilizate de Silc si asigura un proces de fabricatie de foarte inalta calitate.

Echipamente SILC

La sfarsitul procesului de productie, inainte de ambalare si expediere, masinile Silc sunt supuse unei serii de controale si teste ce garanteaza siguranta absoluta din punct de vedere productiv, functionare si calitate. Un alt aspect important al ciclului de productie Silc se refera la fabricarea masinilor din otel inox.

Cu mai mult de 50 de modele propuse, Silc poate propune o gama de produse capabile de a satisface toate cerintele de calcat, respectiv toate exigentele spalatoriilor sau curatatoriilor chimice, industriei de confectii, hotelurilor si a comunitatilor. Mese aspirante, suflante si aburite cu sau fara boiler, manechini pentru spalatorie  si pentru industrie, toppere, prese pneumatice si manuale pentru spalatorie si industrie, masini pentru scos pete la rece sau la cald.

Echipamente SILC

Piesele de schimb pentru toate modelele citate mai sus sunt disponibile la cerere.

Echipamente disponibile

masa de scos pete la rece SILC F

Echipamente SILC

Mese de scos pete la rece si la cald

Mese de calcat SILC

Echipamente SILC

Mese de calcat

Generator de aburi SILC A1

Echipamente SILC

Generatoare de abur

Presa de calcat SILC Mp4

Echipamente SILC

Prese de calcat

Manechin special SILC MSG

Echipamente SILC

Manechine si toppere

Masina pentru calcat huse S VC SED

Echipamente SILC

Masini speciale