• Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
 • Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact

Conceptul HOREIND de SERVICE presupune sprijin cu cel mai inalt nivel de specializare pentru a oferi:

 

 • – Serviciul de asistenta tehnica: va prezentam o solutie rapida si eficienta la problemele care apar la orice defectiune a echipamentului.

 

 • – Instalarea si punerea in functiune a echipamentelor: asiguram verificarea conformitatii cu conditiile dumneavoastra de instalare, planificarea si livrarea echipamentelor in concordanta cu cerintele clientului, instalarea si efectuarea testelor si diagnosticilor corespunzatoare, pentru punerea in functie. Oferim toate informatiile necesare pentru utilajele pe care le instalam, atat din punct de vedere al functionarii cat si al sigurantei.

 

 • – La SERVICE HOREIND contam intotdeauna pe un numar mare de piese de schimb pe stoc impreuna cu un sistem de gestiune computerizat,  astfel incat garantam ca va putem oferi un serviciu de cea mai inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil.

 

 • – Scopul nostru principal este satisfacerea dumneavoastra deplina! Pentru a putea face minimizarea costurilor de intretinere.

 

 • – Dispunem de o echipa completa de tehnicieni calificati, instruiti in fabricile companiilor producatoare de utilaje, pe care le reprezantam in exclusivitate in Romania si care desfasoara permanent cursuri de actualizare. Acest lucru ne permite sa va garantam intotdeauna cel mai bun serviciu posibil. De asemenea, va punem la dispozitie SERVICIU CLIENTI, unde puteti contacta personalul nostru tehnic pentru orice incident din spalatorie al utilajului.

Garantie extinsa

 • Suport piese de schimb pentru echipamentele noi pentru o perioada mai lunga decat garantia din fabrica, asigurand un ciclu de viata mai lung pentru echipamentul dvs, in ceea ce priveste piesele de schimb si veti obtine acces exclusiv la serviciul tethnic, pentru a va oferi mereu ajutorul de care aveti nevoie. In acest fel va puteti proteja investitia in conformitate cu planurile de afacere.
Serviciu tehnic Girbau
Serviciu Tehnic Girbau

Intretinere preventiva

 • Realizarea de operatii si lucrari ce trebuie efectuate la un anumit interval de timp pentru a asigura functionarea corecta a echippamentelor si a opri deteriorarea acestora precum si pentru a evita riscul aparitiei unor avarii majore. Personalul nostru va poate oferi ajutorul necesar pentru a verifica periodic ehipamentele si a garanta functionarea optima. In plus cu acest serrviciu va veti asigura ca obtineti conditii preferentiale de cumparare a pieselor de schimb si a componentelor solicitate de la noi.

Serviciu administrativ

  • Stabileste un angajament de reparare si gestionare, inclusiv manopera(forta de munca)cat si piese de schimb, pe langa supravegherea periodica a stari echipamentelor. In acest fel putem fi responsabili pentru gestionarea completa a echipamentelor dumneavoastra, inclusiv forta de munca si piese de schimb in interventile realizate, verificarea periodica a functionarii acestora la randament maxim, prin vizitele programate la unitatile dumneavoastra de procesare.

   

   

  • Daca deja dispuneti de spalatorie-curatatorie, cunoasteti faptul ca in timp, uzura echipamentelor dumneavoastra determina o scadere a eficientei acestora si in consecinta o pierdere a rentabilitati. Prin urmare nu ezitati sa ne contactati, deoarece va vom oferi posibilitatea de a va bucura de facilitati intotdeauna, pregatiti sa indeplinim orice cerinta in cele mai bune conditii. La Horeind Service regasiti cel mai mare interes acordat echipamentelor de spalatorie-curatatorie.
Serviciu Tehnic Girbau
Serviciu tehnic masini de spalat industriale Spalatorii-textile.ro

Piese de schimb

  • SC HOREIND SRL pe langa activitatile de service si mentenanta la utilajele de spalatorie-curatatorie uscata(pentru lenjerie, covoare si haine) asigura livrarea, cu sau fara montaj a oricarei piese de schimb pentru intretinerea si repararea utilajelor marcile Girbau  Group, Catinet si Fagor Spania, Danube international din Franta, Realstar, Silc-Spa ,GMP,Battistela, Artmecc din Italia. Piesele de schimb sunt pentru toate utilajele fabricate de aceste companii: masini de desprafuit-spalat-presat si centrifugat covoare, masini de curatat-uscat(chimic), masini de spalat  rufe, uscatoare, calandre cu sau fara pliere, calcatoare, mese de calcat, mese de scos pete, masini de ambalat, conveioare, etc.

   Asiguram livrarea oricarei piese de la placi de control electric, rezistente incalzire, scurgeri, electrovalve, grupuri frigorifice, sonde de temperatura pana la motoare, benzi de alimentare, benzi de calcat,etc) de asemenea, la coamanda putem livra si eventual monta piese de shimb(motoare, benzi  de calcat, etc) si pentru alte marci de utilaje care nu sunt comercializate in exclusivitate de firma noastra.

    

   Va stam la dispozitie cu orice alta informatie suplimentara , va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.