• Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
 • Adresa
  Oraș Voluntari, Strada Prutului 82A
 • Program
  8.00-18:00 [dum: inchis]
 • Contact
CURATATORIE CHIMICA HAINE

Masini cu agent de curatare hidrocarbura fara distilare

SISTEM NOU CU PERFORMANTA INALTA SI POLUARE SCAZUTA!

 • VISION – PENTRU O LUME CURATA

Awesome Image
Masini de spalat Realstar Seria Vision

Descriere

– Cu toții trăim într-o lume ce suferă o schimbare constantă și continuă. Încălzirea globală are un impact continuu în climatele din întreaga lume;

– Resursele de apa sunt acum mai puține, ceea ce duce la costuri mai mari pentru multe dintre produsele pe care le folosim în viața noastră de zi cu zi;

– Resursele de apă sunt acum epuizate și ele devin un produs prețios;

– Forțele acestor schimbări au creat un efort la nivel global a cărui misiune este de a reduce poluarea și dezvoltarea de noi tehnologii pentru securitatea și protejarea mediului;

– De la începuturile sale, în urmă cu peste treizeci de ani, Realstar a fost întotdeauna liderul industriei în ingineria produselor noi pentru a servi industria de curatare a textilelor. Utilizând cele mai moderne tehnologii de taiere a marginilor, mașinile noastre au fost si sunt recunoscute în întreaga lume pentru accentul pus pe calitate, ecologie, impact redus asupra mediului și siguranță;

– Realstar este acum mândră pentru introducerea ultimului produs aditional, seria VISION;

– Construita pentru utilizare cu solvenți alternativi, cum ar fi hidrocarburi și silicon, mașinile VISION produc haine curate si stralucitoare, fără a folosi apă sau abur.

 

 

 

GRIJA HAINELOR

 

Proprietățile solvenților alternativi utilizați în Vision, combinate cu caracteristicile sale inovatoare nou concepute, permit operatorului să proceseze orice tip de îmbrăcăminte, indiferent de culoare.

Operatorul va descoperi că hainele vor avea o atingere fina, fără mirosuri neplăcute și cu mai puține cute, ceea ce face procesul de finisare mai ușor și mai rapid.

 • – Sistem unic de filtrare dublă care permite curățarea articolelor negre sau albe, fără schimbarea solventului. Fiecare rezervor de solvent are propriul sistem de filtrare dedicat individual și separat, linii de conducte solvent și pompă de solvent.
 • – Sistem fără distilare care reduce costurile de operare și simplifică întreținerea.
 • – Noua constructie puternica de refrigerare care permite Vision să usuce complet toate confectiile fără utilizarea oricarui alt sistem de incalzire auxiliara electric sau cu abur.
 • – Fara boiler central sau un răcitor de apă, deoarece nu este necesar pentru funcționarea mașinii Vision.

CARACTERISTICI STANDARD:

– 2 rezervoare cu autocuratare; poseda toate caracteristicile necesare conexiunilor pentru valve solvent, evacuare aer si diverse accesorii.
– Computer microprocesor “Pulsar” de ultima generatie foarte performant, ce permite memorarea de peste 20 de programe modificabile in functie de nevoile utilizatorilor. Functionarea masinii in mod automat sau in mod manual. Posibilitatea de a incarca programe predefinite prin intermediul Cartelei Memorie, evitand timpi considerabili de programare. Programe Auto-Diagnostic. Alarme cu semnal acustic si afisarea pe display a eventualelor anomalii. Programe automate de Maintenance Guard.
– Tastatura suplimentara P16 cu 36 taste pentru o serie de functii ale masinii.
– Controlul electronic al temperaturii de uscare si autocuratare.
– Usa de incarcare foarte mare pentru incarcarea si descarcarea usoara a articolelor foarte voluminoase (cuverturi, draperii, blanuri, etc).
– Dublu filtru aer de suprafata mare in masura a retine scamele de la ciclul de uscare.
– Pompa automata sapun 150cc.
– Separator apa dublu.
– Convertizor pentru controlul electronic al motorului de spalare.
– Masina pregatita pentru injectii azot.
– Sisteme de blocare electro-pneumatica si microintrerupatoare de securitate pe toate usile si pe hubloul de incarcare.
– Panou electric conform CEI-EN 60204 -1 pe frontul masinii. Deschiderea panoului electric printr-un sistem pneumatic (exclusiv Realstar).
– Intrerupator principal de securitate (oprire de urgenta).
– Floor Guard, vas de securitate ce contine eventualele scurgeri de solvent din rezervor, protejand de contaminare mediul ambiant de lucru.
– Doua circuite solvent complet separate si independente.
– Circuit de apa dublu.
– Fara sistem de racire apa. Sistem de racire cu aer rece.
– Componente din otel inox (cos, sectiune, circuite aer, corp filtru ace, cutie filtru, separator apa) rezistente la solvent si mecanic la solicitarile ciclului de lucru, testate la presiune, garantand o buna functionare si o lunga durata de folosire a masinii oferind clientilor incredere si satisfactie.

– SISTEM POLAR – Sistem de racire solvent (in rezervoare si pe durata spalarii) cu FREON.

Masini de spalat Realstar Seria Vision

Modele disponibile

Masini de spalat Vision

Curatatorie chimica haine

Masini cu agent de curatare hidrocarbura fara distilare
Model Vision